Kvit smøgerne ved hjælp af en e-smøg

Det har længe været til stor diskussion blandt såvel menigmænd som sundhedseksperter, hvorvidt det er muligt at holde med at ryge udelukkende med hjælp fra en e smøg. Der findes dog op til flere mennesker, der har stået frem og fortalt hvordan de har formået at kvitte smøgerne udelukkende med hjælp fra en e smøg. Baseret på sådanne udtalelser fra folk, så kan det altså sagtens lade sig gøre at stoppe rygningen ved hjælp af en e-cigaret. En e-smøg kan smage godt

Det skal dog understreges, at en e smøg ikke er blevet decideret godkendt som et rygestopmiddel her i Danmark, som nikotintyggegummi og lignende derimod er. Det betyder dog blot, at Sundhedsministeriet ikke har valgt at anerkende en e smøg som et decideret rygestopmiddel, hvilket ikke har nogen betydning for, om du kan bruge det til at stoppe med at ryge med eller ej – for som nævnt ovenfor, så kan det sagtens lade sig gøre, at kvitte smøgerne til fordel for en e-cigaret, som du i stedet damper på.

 

Sundhedsministeriet overvejer stadig godkendelse

Sundhedsministeriet har tidligere meldt ud, at de fortsat er i overvejelses- og bedømmelsesfasen med hensyn til godkendelse af e-cigaretter som et middel mod cigaretter. Dette har dog ikke stoppet utallige danske og udenlandske personer fra at stoppe med at ryge cigaretter. Faktisk har flere personer formået at stoppe med ryge ved hjælp af en e smøg på meget kortere tid, end andre folk, der har valgt at bruge eksempelvis nikotinplaster eller nikotintyggegummi i stedet.

Billig e-smøg væskeHvis du ikke mener, at det er rygestop, at man i stedet ryger på en e smøg uden nikotin, så er det selvfølgelig svært at stoppe med at ryge ved hjælp af en e smøg, men hvis du derimod blot er interesseret i, at slippe for alle de skadelige stoffer, der er i cigaretterne, så kan det sagtens lade sig gøre med en e smøg – uden problemer endda. De fleste betragter det dog som et rygestop, når man har formået at droppe cigaretterne – uanset om det er via en e smøg, nikotinplaster eller en helt tredje løsning. Det er dog helt op til den individuelle person at vurdere, om det er et rygestop, at man blot vælger at dampe på en e smøg igen. Du skal dog huske på, at det e-væske som du køber til din e-cigaret er helt uden nikotin, tjære og lignende stoffer, hvorfor det er klart sundere at dampe på en e smøg frem for at ryge en smøg.