Wallstickers kan friske ethvert hjem op

Med mindre man har en lille indretningsarkitekt gemt i maven, eller rent faktisk har en uddannelse, der giver den fornødne erfaring med indretning, er det nok de færreste, der med det samme, de træder ind i et tomt rum, har en klar ide om, hvordan rummet burde indrettes for at det ikke alene blev udnyttet til fulde, men også for at det fremstår smukt og indbydende. Der findes et hav af små og store pyntegenstande, og nogle kræver en større Buddha wallstickersopsparing, mens andre er billige og får rummet til at ligne en million. Eksempelvis findes der mange designerlamper og ikoniske vaser, som koster en lille formue at anskaffe sig, men som naturligvis også giver rummet et helt særligt touch. Man kan imidlertid også få pyntegenstande som kunstige eller ægte blomster og planter eller flotte, men billige plakater til at pynte væggene. Inden for de seneste år, er det blevet muligt at anskaffe sig yderligere en billig pyntegenstand, nemlig wallstickers.

Wallstickers får rummet til at lyse op

Som sagt findes der mange forskellige muligheder for vegg design såsom malerier, plakater, billeder, lysestager mm, men en nemlig og særdeles flot mulighed for en smuk veggdekorasjon er de såkaldte wallstickers. Som navnet antyder, er der tale om klistermærker til væggen. Klistermærkerne er uhyre lette at tage af og at sætte på, hvilket gør at man let kan udskifte dem, hvis man ikke længere ønsker samme mønster, blomst eller figur på væggen. Der findes et utal af forskellige muligheder indenfor wallstickers. For eksempel kan man få et kart på veggen. Det kan være et verdenskort, et danmarkskort, måske Europa, Asien eller Sydamerika afhængig af ens præferencer. Desuden kan man få forskellige planter, så man eksempelvis kan klistre små planter op i køkkenet, ligesom man kan få forskellige citater, som man kan sætte op i diverse rum.

Wallstickers er både for børn og voksne

Når man hører ordet wallsticker eller vægklistermærke, er det nok svært for mange voksne ikke at få associationer til diverse tegneseriefigurer, billeder og andre portrætter, som er klistret på børneværelsets vægge. Børnene elsker at have en bamse på væggen, og det kan derfor være svært at forestille sig, at wallstickers også er for voksne. Men det ér de! De mange valgmuligheder man har inden for vægdekoration gør, at man ,uanset hvilken smag man har som voksen, kan vælge næsten frit, hvad man ønsker at pynte sine vægge med. Man behøver derfor ikke have en bamse i stuen, men kan få flotte blomster eller som sagt en stort kort på væggen i stuen i stedet.